Start
Het probleem
De oplossing
Veelgestelde vragen
Bestelpagina

De oplossing

Een team van wetenschappers en dermatologen is er uiteindelijk in geslaagd een uiterst effectieve behandeling tegen grijs haar te ontwikkelen - de Grey Stop Spray.

Graue Haare Frau
Voordelen:
 
- Een nieuwe formule met langdurig resultaat
- Geen haarverf nodig
- Uw haar blijft sterk en gezond
- Geen vette haren en geen hoofdhuidirritatie
- Bij regelmatig gebruik ziet uw haar er natuurlijk en fris uit.

Even sprayen met de Grey Stop Spray
en u hebt uw natuurlijke haarkleur snel weer terug.De pigmenten die de haarkleur bepalen heten melaninen. Naarmate u ouder wordt, neemt de melanineproductie af en dit resulteert in grijs haar.   

De werking van onze spray is gebaseerd op speciaal ontwikkelde kleurstoffen, die alleen via atmosferische zuurstof worden geactiveerd. In de plaats van de ontbrekende melanine zorgen deze kleurstoffen voor een geleidelijke repigmentatie van het haar.

De Grey Stop Spray is een revolutionaire en innovatieve uitvinding. U krijgt niet alleen uw natuurlijke haarkleur terug, maar uw haar krijgt ook een veel gezondere glans.

Bovendien krijgt uw haar meer volume en lengte. De spray is zo ontwikkeld dat uw grijze haren geleidelijk weer hun natuurlijke kleur aannemen. Met de Grey Stop Spray krijgt u eindelijk die natuurlijke look weer terug - zelfs als u van nature donker haar hebt.

Ons product bouwt uw natuurlijke haarkleur weer op en is eenvoudig in het gebruik.
U dient de spray 3 à 4 keer per week aan te brengen. U hoeft verder geen bijzondere maatregelen te treffen, en niemand zal zien dat u met een haarbehandeling bezig bent. Uw haar krijgt zijn volume en vitaliteit weer terug. De spray maakt uw haar niet vet en leidt niet tot huidirritatie. Na de behandeling kunt u de spray nog zo nu en dan gebruiken. Uw haar zal er natuurlijk en fris uitzien.

 
Juridische informatie    Contactformulier    Algemene voorwaarden    Bezorging